pátek 7. června 2013

Dobrý skutek při pátku aneb Zdravé pamlsky.cz

Dneska bych Vám opět ráda dala tip, jak lze dosáhnout pocitu svého duševního uspokojení tím, že uděláme něco prospěšného pro druhé :)
Vzhledem k povodním, které v minulých dnech zasáhly část naší republiky, mám jeden aktuální tip, a to pomoc útulkům po záplavách. Soucítím se všemi lidmi, kterým voda vzala nebo poničila domov, brala lidské životy a osobní věci. Zároveň bych chtěla, ale upozornit na zvířata, která při povodních také utrpěla. Dnes jsem zahlédla i článek o lidech, kteří zachraňují a evakuují při povodních zvířata (přečíst můžete zde). Zastávám ten názor, že my lidé jako tvorové si za problémy a činy zodpovídáme a můžeme sami, kdežto zvířata v dnešním světě jsou odkázána na naši péči a pomoc. Nejsou mi zkrátka zvířecí osudy stejně tak jak ty lidské lhostejné. Možná se někdy k tomuto rozepíšu více, dnes bych ale chtěla upozornit na možnost pomoci útulkům zasaženým povodněmi, a to prostřednictvím nákupu pamlsků na e-shopu
S tímhle e-obchůdkem mám dobrou zkušenost a zároveň mi je jejich filozofie podnikání moc sympatická. Nejen, že běžně vyhlašují akce, kdy za každý nákup 2 balíčků pamlsků na e-shopu putuje balíček pamlsků vybraným útulkům, a to těm, pro které hlasují lidé na facebookových stránkách e-shopu.
zdroj: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=279109188892462&set=a.234371983366183.59237.
212554068881308&type=1&theater


Teď vyhlásili i akci "Pomoc útulkům po záplavách". Na stránkách se k tomuto můžete dočíst:
"Tak jako lidé potřebují pomoct při povodních, tak obdobně na tom jsou i psi a jejich pomyslné domovy útulky a zařízení.
Proto ZdravePamlsky.cz se spolu s Vámi zapojí do pomoci útulkům postižených záplavami. Na této pomoci se může podílet každý z Vás. Stačí na našem e-shopu zakoupit jakákoliv balení zdravých pamlsků nebo sušených mas a 10% z hodnoty Vaší objednávky odvedeme přímo na transparentní účet Nadačního fondu Pes v nouzi.
Každý, kdo chce tímto způsobem alespoň nějak pomoci, může v objednávce přidat komentář, kde stačí napsat heslo "povodně". 
Nadační fond Pes v Nouzi směřuje veškerou potřebnou pomoc přímo tam, kam je potřeba. 
Tým ZdravePamlsky.cz"

S nákupem na e-shopu určitě neváhejte. Já jsem letos nakoupila poprvé a největší výhody spatřuji v tom, že:
- vše je vyráběno v Česku, z kvalitních surovin, neobsahuje konzervanty, braviva a jiné zbytečnosti
- můžete si vybrat z velkého množství příchutí a tvarů pamlsků nebo si sestavit vlastní složení pamlsků
- mají zde masové i bezmasé dobroty a také lákavě vypadající sušené maso (které na fotce níže testuje náš hafík :)
- doprava je u menších objemů jen 37,- za doporučenou zásilku, což je podle mě velký plus !!! na co platit zbytečně poště za přepravu 90,- když to lze za 37,-, že? :)
- bleskové vyřízení objednávky
- přibalené vzorečky na otestování
Zkrátka nemám, co bych vytkla. A nejlepší je to, že nákupem získáte Vy (skvělé dobroty pro čtyřnohého kamaráda), podpoříte český podnik a přispějete k lepšímu životu utulkáčkům :)
No není to paráda? :)
Mějte se hezky a slunečně!
M.

PS: Takhle se testovalo u nás doma :)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Jsem ráda za Vaše názory!